Minicamping

Onze minicamping ligt zeer beschut en heeft ruime kampeerplaatsen. Rondom onze camping kunt u heerlijk wandelen en  fietsen. Onze camping ligt zeer centraal tussen Franeker, Harlingen en Leeuwarden. De bushalte is op 100 meter met een rechtstreekse verbinding naar Leeuwarden en Harlingen.

Naast kamperen in de eigen caravan of tent, is er ook de mogelijkheid om te overnachten in de blokhut , onze nieuwe campingpod of in een van onze stacaravans die in de boomgaard staan.  Ook zijn er de verharde camperplaatsen in de prachtige voortuin. En met de warme broodjes van de Brinkhoeve begint elke vakantiedag goed! Voor seizoen 2023 zijn nog enkele seizoenplaatsen of halve seizoenplaatsen beschikbaar.

De theeschenkerij is gehuisvest in de voormalige stal . Zowel binnen als op het terras kunt u genieten van een hapje en een drankje. Ook voor familiefeesten, personeelsfeesten en recepties staan wij voor u klaar met een broodmaaltijd , barbecue of warm en koudbuffet. Door onze nieuwe inrichting nu ook geschikt voor de grotere feesten! 

Onze theeschenkerij en camping zijn weer open vanaf zondag 2 april 2023. Voor meer informatie bel: (0518) 462 287. Bij geen gehoor of storing:  (06) 13569389

Volg ons nu ook op facebook: https://www.facebook.com/debrinkhoevewier